Розслідування цієї гучної справи продовжувалося протягом року.

Чоловік зарізав власну дружину за декілька хвилин до того, як їх повинні були розлучити. Вбивця наніс жертві вісім ножових поранень. Жінка померла в машині "швидкої допомоги".

"Проводили декілька експертиз, він намагався прикинутися неосудним, - розповіла "Комсомольській правді" матір загиблої жінки. - Кілька разів переносилися засідання, у мене навіть виникла думка, що вирок зволікають умисне. На суді головною причиною вбивства назвали квартирне питання, хоча зять і стверджував, що зробив це через ревнощі". 

Відео дня

У результаті вбивці дали чотирнадцять років за умисне вбивство. З`ясувалося, що ніж, загорнутий в поліетиленовий пакет, він приніс до суду. Для слідства це стало одним з доказів, що чоловік готувався до скоєння злочину.

Чоловік часто бив дружину, вона йшла від нього, потім поверталася. Ситуація не змінилася і після народження дитини. У якийсь момент дружина не витерпіла і з сином пішла до батьків. Після тринадцяти років сімейного життя вирішила подати на розлучення. Як говорить мати загиблої жінки, зять загрожував її дочці вбивством у випадку, якщо вона його залише. Син подружжя в даний час живе з бабусею.

newsru