Ілюстрація REUTERS

Угорська лоукост-авіакомпанія Wizz Air відновила роботу своєї бази в міжнародному аеропорту «Київ» і перельоти з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції та Великої Британії.

Про це повідомила прес-служба перевізника.

«З 17 червня українські пасажири зможуть запланувати подорож за такими напрямками і в такі країни: Афіни (Греція), Біллунд і Копенгаген (Данія), Таллінн (Естонія), Берлін Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпціг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина), Будапешт (Угорщина) і Лондон Лутон (Велика Британія)», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНаслідки пандемії: Wizz Air скоротить персонал на 19% і зарплату

Зазначається, що безпека пасажирів і екіпажу є головним пріоритетом Wizz Air, тому авіакомпанія впровадила нові правила для забезпечення фізичного дистанціювання під час посадки і дотримання посилених санітарних заходів у салонах літаків.

Крім того, пасажирам рекомендують реєструватися на посадку і купувати послуги онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через інтернет), щоб зменшити фізичну взаємодію в аеропорту, коли це можливо.

«Протягом перельоту пасажири повинні носити захисні маски, а екіпаж - рукавички. Крім того, пасажирам роздають дезінфікуючі серветки. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіка прибирання WIZZ всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином. Авіакомпанія підготувала відео, що містить ключову інформацію про нові заходи безпеки», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, Wizz Air з 1 липня 2020 року відкриває нову базу в міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького, де розмістить один літак Airbus A320, а також запускає 7 нових маршрутів з України.

Довідка УНІАН. Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який здійснює рейси за більш ніж 700 маршрутами з 25 баз, з‘єднуючи 155 напрямків у 45 країнах.