Команда СММ вперше зафіксувала фрагменти реактивної гранати / фото УНІАН

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ вперше зафіксували фрагменти різних типів реактивних гранат, які були розкидані на дорозі Т1316 в районі ділянки розведення сил і засобів у Золотому Луганської області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби місії.

Читайте такожНа могилі Захарченка з'єднання явилася охорона з автоматами (фото)

Відео дня

"Приблизно в 500 м на північно-північно-захід від блокпоста збройних формувань, розташованого на південному краї ділянки розведення в районі Золотого, члени патруля місії вперше бачили фрагменти різних типів реактивних гранат, які були розкидані на самій дорозі Т1316, так і уздовж неї. Перебуваючи приблизно в 400 м на південь від північного краю даної ділянки розведення, команда СММ вперше зафіксувала фрагменти іншої реактивної гранати", - повідомили в ОБСЄ.

За даними ОБСЄ, перебуваючи на південному краї ділянки розведення в районі Золотого, спостерігачі чули близько 10 пострілів зі стрілецької зброї в 3-5 км на північний схід (за оцінкою, за межами ділянки розведення).

Як повідомляв УНІАН, у Донецьку всю ніч йшов бій в районі аеропорту. Як повідомляють очевидці, обстріли активізувалися після 18:00 вечора 16 вересня.