Денис Пушилін / REUTERS

Ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна можуть звільнити з посади вже незабаром, призначивши на його місце нинішнього мера Горлівки Івана Приходька.

Про це написав донецький блогер Дмитро Черкасов, передає "Обозреватель".

За його словами, російські куратори незадоволені роботою Пушиліна, його авторитет як лідера "республіки" впав навіть серед місцевих найманців.

Відео дня

Читайте такожВатажок "ДНР" отримав нове прізвисько

"Пушилін як керівник не здатний приймати правильні та потрібні рішення. Колись він з'явився в потрібний момент і в потрібному місці. Зараз росіяни ним незадоволені, до того ж у "ДНР" у нього немає ніякого авторитету. Головний претендент на його посаду – мер Горлівки Іван Приходько", – зазначив блогер.

За його словами, Приходько народився в Донецьку, Горлівкою "керує" вже півтора року. На цю посаду його призначив покійний ватажок "ДНР" Олександр Захарченко.

"Приходько повністю просякнутий теорією "русского мира". Тому довіри у звичайних громадян до нього більше не тільки в Горлівці, але й у всій "республіці". Він вже має підтримку місцевого криміналітету і за порадою їхнього ватажка Армена Саркісяна збільшив особисту охорону до 8 осіб", – наголосив Черкасов.

Раніше блогер Черкасов повідомляв, що ватажок "ДНР" Денис Пушилін боїться, що його усунуть так само, як у серпні минулого року усунули його колишнього колегу Олександра Захарченка.