Пушилін боїться, що його ліквідують / фото з ресурсу бойовиків

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін боїться, що його усунуть так само, як у серпні минулого року усунули його колишнього колегу Олександра Захарченка.

Про це заявив донецький блогер Дмитро Черкасов, передає "Обозреватель".

Тому, за його словами, Пушилін підняв зарплату особовому складу "МВС" до 40 тисяч рублів, щоб забезпечити їхню підтримку в разі загрози для свого життя.

Відео дня

Читайте такожВатажок "ДНР" отримав нове прізвисько

"Через брак грошей скорочено низку посад в "республіці", а ось особовому складу підняли зарплату 40 тисяч рублів. Таким чином Пушилін намагається забезпечити собі підтримку з боку силового блоку. Мало що... Рейтинги падають, багато незадоволених, треба все тримати під контролем. Він боїться, що його вб'ють також, як і Захарченка", – припустив блогер.

За його словами, російські спецслужби цілком можуть реалізувати такий варіант, а потім звинуватити у всьому українські сили. Такий план вони застосовували й раніше, усуваючи бойовиків у "республіці".

"Судячи з усього, Пушилін це знає, тому хоче максимально "накосити бабла" і тихцем втекти до Росії. Так він збільшить собі шанси залишитися живим. Тільки тут немає ніякої гарантії. Думаю, в будь-якому випадку, його кінець неминучий. Люди хочуть їсти, а на солодких обіцянках далеко не доїдеш", – резюмував блогер.

Раніше блогер "Фашик Донецький" повідомив, що вже до осені Пушиліна замінять на іншого ватажка, який зможе "виправити економічну ситуацію в "ДНР".