Бійці Закарпатського Легіону опублікували відео підготовки / скріншот

Військові опублікували відео бойової підготовки на єдиному високогірному полігоні в Україні. Відео з’явилось на сторінці у Facebook Закарпатського легіону.

Читайте такожПорошенко і Турчинов привітали військовослужбовців Нацгвардії з професійним святом

«Лише гори замість териконів й трохи інший хімічний склад болота. Все інше як на Сході України. Закарпатський Легіон продовжує бойову підготовку на єдиному в Україні високогірному полігоні», - написали військові 128 бригади.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН раніше, чергова партія БТР-3ДА успішно пройшла один з етапів приймально-здавальних випробувань на військовому полігоні Київської області перед передачею ЗСУ. Під час цього етапу випробувань перевірялась точність ведення вогню та робота бойового модулю "Штурм-М".

"Для цього штатна мішень була розстріляна із різних відстаней з 30-мм гармати ЗТМ-1. Завдяки наведенню озброєння за допомогою сучасного цифрового комплексу, який оснащений лазерним далекоміром, а також стабілізатору гармати, вдається досягти високої точності та кучності вогню на всіх режимах вогню", - йдеться у повідомленні «Укроборонпрому».