Росіяни запустили "Шахеди" по Україні / скриншот

Ввечері у четвер, 30 березня 2023 року, російські окупанти запустили дрони-камікадзе типу Shahed по Україні. В Повітряних силах підтвердили, що ворожі БПЛА залетіли з півночі. 

"Ймовірно, до десятка "Шахедів" залетіли з півночі. Противник випустив кілька ракет із ЗРК С-300 по Харкову з Бєлгородської області", – заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в коментарі УП.

Зазначимо, що станом на 00:03 31 березня в декілької областях України триває повітряна тривога. "Червоними" залишаються Київ, а також Київська, Сумська, Чернігівська, Полтавська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька області. Без відбою вже декілька місяців тривога триває на Луганщині та в Криму.

Відео дня

Атаки РФ по Україні 30 березня: що відомо

Російські окупанти вчергове запустили по Україні дрони-камікадзе. Про загрозу атаки безпілотниками заявили в Київській обласній військовій адміністрації. Людей закликали перебувати в укриттях.

Крім того, росіяни обстріляли Харків. За попередніми даними, в місті зафіксовано шість "прильотів". Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що внаслідок атаки в одному з районів міста було пошкоджено приватний будинок та два цивільних автомобілі.

Вас також можуть зацікавити новини: