У Повітряних силах підтвердили роботу по аеродрому Бельбек / Колаж УНІАН, фото Кримський вітер, фото ілюстративне 53 ОМБр ім. князя Володимира Мономаха

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив роботу по аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму.

"А ви знали, що у складі Повітряних сил Збройних Сил України є 204-та Севастопольська бригада тактичної авіації? Так от, її штатне місце базування – аеродром Бельбек! Українські авіатори обов’язково повернуться додому на рідне летовище. А наразі дякую усім, хто долучився до очищення Криму від російської присутності!", - прокоментував Олещук.

Інших подробиць про вибухи на аеродромі він не навів.

Вибухи в окупованому Криму

В районі аеродрому Бельбек у тимчасово окупованому Криму сьогодні увечері пролунали вибухи. Кримські партизани повідомляли, що вибухи можна почути в багатьох районах півострова. У Сімферополі, можливо, є "прильоти".

Також повідомлялося, що у Щолкіному було чутно вибух у районі Казантипу, також звуки "бавовни" лунають у Євпаторії та Саках. На північному боці Севастополя щось дуже горить, писили місцеві телеграм-канали. Раніше дим фіксували над селищем Гвардійське. 

Відзначимо, що в крайній раз гучно було в Криму 24 січня. Про роботу ППО місцеві пабліки повідомили з вечора. Зазначалося, що окупований півострів атакували дрони. Вибухи фіксували в Сакському районі та в Новофедорівці. 

Вас також можуть зацікавити новини: