Нацгвардійці просунулися на 650 метрів / фото: t.me/landforcesofukraine

Воїни одного з підрозділів бригади оперативного призначення Нацгвардії просунулися на близько 650 метрів в глиб оборони противника, на півтора кілометра по фронту та закріпилися на зайнятому рубежі. 

Як повідомили у Міністерстві внутрішніх справ, на цьому напрямку гвардійці продовжували наступальні дії у складі ударних угруповань Сил оборони.

На Мар'їнському та Бердянському напрямках визначені сили та засоби Нацгвардії утримують рубежі оборони, не даючи противнику досягти позитивного результату.

Водночас на Куп'янському напрямку сили та засоби Нацгвардії надійно утримують займані рубежі, а підрозділи спеціального призначення продовжують ведення аеророзвідки. 

У прикордонних районах Сумської області нацгвардійці здійснюють заходи з метою завчасного викриття намірів ворожих ДРГ та недопущення їх діяльності на нашій території, а на Херсонському напрямку - продовжують виконувати заходи з гуманітарного розмінування, стабілізаційні дії та виконують інші завдання для підтримки дій Сил оборони. 

Війна в Україні - останні новини з фронту

Протягом минулої доби на фронті відбулось 44 бойових зіткнення. На Бахмутському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення західніше Курдюмівки, південніше Андріївки та західніше Кліщіївки Донецької області. 

В той же час окупанти на Запорізькому напрямку зосереджують основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ. Ворог завдав авіаційних ударів в районах Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоданилівки та П’ятихаток Запорізької області. 

Вас також можуть зацікавити новини: