"Укроборонпром" створювався за Павла Лебедєва, який є російським агентом / фото УНІАН

Створення "Укроборонпрому" - це була операція Росії зі знищення українського військово - промислового комплексу, а спроби його реанімувати-злочин проти держави. Таку думку висловив політолог Віталій Кулик в ефірі проекту "Тема з Мосейчук".

"Створювався він ("Укроборонпром") при Лебедєві (Павло Лебедєв, міністр оборони України в 2012-2014 рр. - прим.), який російський агент. Він створювався дійсно для виконання завдання російської розвідки зі знищення українського військово-промислового комплексу. Це була диверсія, спрямована проти українського ВПК", - сказав він.

Кулик обурився через те, що цей "монстр" досі існує.

"Його намагаються якось реанімувати тим чи іншим способом... Я вважаю, що це злочин перед державою. Через це ми опинилися без належного забезпечення перед війною", - вважає аналітик.

Діяльність "Укроборонпрому" - деталі

Кабінет міністрів на засіданні затвердив склад наглядової ради акціонерного товариства "Українська оборонна промисловість". 

Як повідомив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишин в Telegram, це один з ключових етапів реформи корпоративного управління державного сектора вітчизняного оборонно-промислового комплексу.

"Це перший випадок в історії незалежної України, коли екс-прем'єр повертається працювати на державу", - зазначив глава Мінстратегпрому.  

Вас також можуть зацікавити новини: