Микола Маломуж розкритикував ворожу протиповітряну оборону / колаж з фото УНІАН та скріншоту

Російські окупанти не захищають своїх людей, вони використовують протиповітряну оборону "віяловим способом".

Противнику головне збити повітряну ціль, а звичайні громадяни для РФ - "гарматне м'ясо", розповів екс-голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал нашої армії Микола Маломуж в ефірі "FreeДом". "Росія не захищає своїх громадян і використовує, я б сказав, у такий віяловий спосіб свою ППО: влучило куди влучило, аби збити. А куди воно впаде? На центр міста, у будинок залетить... Вони про це не турбуються", - заявив експерт.

Маломуж додав, що в російському місті Бєлгород було завдано удари по деяких об'єктах, і ППО Росії не спрацювала, щоб захистити людей. "...хоча Путін (російський диктатор Володимир Путін, - Ред.) обіцяв захистити, але не спрацювало - не захистив, і ніколи не буде такого, тому що (громадяни РФ, - Ред.) - "гарматне м'ясо", - вважає екс-очільник СЗР.

Відео дня

У центрі уваги місто Бєлгород - сьогодні це варто знати

Росіяни вже не раз били з території Бєлгородської області по мирних українських населених пунктах. 

30 грудня минулого року в Бєлгороді були потужні вибухи. Російська влада стверджувала, що нібито атаковані мирні жителі, і є понад 100 постраждалих та 25 жертв. Потім з'явилася інформація, що українські Сили оборони вдарили по військових об'єктах загарбників у Бєлгородській області, однак через непрофесійну роботу ворожої ППО уламки впали в центрі Бєлгорода.

Вас також можуть зацікавити новини: