Ракетний удар по Сумах: в МВС показали перші хвилини після атаки

Міністерство внутрішніх справ України опублікувало перші кадри після вчорашньої ракетної атаки російських терористів на Суми.

Як повідомили у прес-службі МВС, відео знято бодікамерами патрульних, що прибули на місце влучання ворожої ракети за лічені хвилини.

"Перші хвилини після вчорашньої атаки російських терористів по м.Суми. Відео з бодікамер патрульних", - йдеться у повідомленні.

На кадрах видно, що поліціянти та інші працівники екстрених служб відразу розпочали з'ясовувати, чи могли бути під завалами люди, а згодом організували евакуацію із будинків поруч. Людей закликали пройти в укриття, адже повітряна тривога тривала, а отже була ймовірність повторних ударів.

Ракетний удар по Сумах

В ніч на 30 липня російські окупаційні війська завдали ракетного удару по Сумах. Загарбники поцілили по одному з закладів освіти. За даними Сумської міської ради, загинуло двоє українців, постраждало 20 осіб.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України "Порушення законів та звичаїв війни".

Вас також можуть зацікавити новини: