Якщо США нададуть Україні деяке озброєння, наші воїни зможуть швидко змусити Росію капітулювати, вважає експерт / фото УНІАН

Якщо Україна отримає від США набір озброєнь, то в найкоротші терміни зможе піти у велике наступ в Запорізькій області.

З озброєнням від Штатів захисники української держави зможуть створити для окупантів величезний "котел", і після цього буде капітуляція РФ, розповів публіцист і політолог Андрій Піонтковський УНІАН.

"...якщо американці передають... набір озброєнь..., ось ця чаша терезів страждань українського народу, що піддається програмі геноциду, переважує до наступного понеділка, то в найближчі два тижні великий наступ йде на запорізькому фронті", - спрогнозував він.

За його словами, можливе "взяття Мелітополя, вихід на узбережжя, створення величезного херсонсько-кримського котла і капітуляція Росії".

Нагадаємо, США вже надали Україні високоточне озброєння, зокрема, реактивні артилерійські системи HIMARS.

Війна в Україні сьогодні 2022 - найважливіші новини

Збройні сили України вже звільнили майже всю Харківську та Миколаївську області, а також низку населених пунктів у Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

Варто зазначити, що 9 листопада загарбники через серйозні проблеми з постачанням вирішили відступити з правобережжя Херсонської області на лівобережжя. 11 числа до Херсона зайшли українські воїни.

Колишній керівник Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії Микола Маломуж говорив, що РФ не виведе війська з нашої країни, якщо на нашій землі не буде суттєвих контрнаступальних операцій.

Вас також можуть зацікавити новини: