Сили ППО захистили українців  фото t.me/SerhiyNaiev

Вночі росіяни атакували Україну 20-ма безпілотниками-камікадзе та 8 керованими ракетами С-300.

"У ніч на 30 листопада 2023 року противник атакував 20-ма ударними БпЛА типу "Shahed" з двох напрямків: окупований Крим, Приморсько-Ахтарськ - РФ. Крім того, окупанти завдали удару по Донеччині вісьмома зенітними керованими ракетами С-300", - зазначають у ПС.

До відбиття повітряного нападу було залучено, винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил ти Сил оборони України.

Відео дня

"В результаті бойової роботи знищено 14 ударних БпЛА. Протиповітряна оборона працювала у південних, східних та центральних областях держави", - йдеться у повідомленні.

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, вранці Міністерство внутрішніх справ повідомило, що армія РФ вночі завдала удару по трьох містах Донецької області шістьма ракетами С-300. Під обстріли потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Наразі відомо, що в результаті обстрілів постраждали 10 осіб, серед них чотири дитини, а ще п'ять осіб шукають під завалами.

У зведенн Генштабу вказувалось, що загалом ворог завдав за добу 11 ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив 43 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

Вас також можуть зацікавити новини: