Чергові п'яні розбірки між окупантами сталися в Маріуполі / фото ua.depositphotos.com

Цієї ночі, 6 лютого, в окупованому Маріуполі російські загарбники влаштували перестрілку.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. За його словами, окупанти були нетверезими і відкрили вогонь зі стрілецької зброї.

"Вночі окупанти влаштували перестрілку. Знов. Лівобрежжя, Морський бульвар в районі ранкового ринку ру*ня стріляла зі стрілецької зброї по русні. Алкоголь в Маріуполі як союзник спротиву", - повідомив він.

Відео дня

Крім того, за даними Андрющенка, окупанти задіяли порт для накопичення військової сили. Так, вночі в порт зафіксовано переміщення щонайменше 8 одиниць РСЗО, 6 автобусів з живою силою, 6 вантажівок з боєкомплектом та дві системи ППО типу С-300.

Російські окупанти в Україні

Окрім скоєння воєнних злочинів, російські окупанти в Україні регулярно пиячать і влаштовують розбірки між собою. Особливо неприязними є стосунки між різними етносами в російській загарбницькій армії, наприклад, між кадирівцями та бурятами, або між завербованими зеками й іншими "пригожинцями" та мобілізованими армійцями.

Зокрема, ще влітку повідомлялося, що через масове пияцтво російських військових на окупованих територіях Запорізької області намагаються заборонити продаж їм алкоголю.

Вас також можуть зацікавити новини: