В проміжках між вбивствами таксист продовжував розвозити людей / фото flickr.com/Automobile Italia

У США водій таксі Uber зізнався у шести вбивствах, скоєних у місті Каламазу, штат Мічиган, а також у замахах на вбивство і злочини, скоєні із застосуванням вогнепальної зброї. 48-річному Джейсону Далтону загрожує довічне ув'язнення без права дострокового звільнення.

Читайте такожНа Одещині затримано підозрюваного у вбивстві чотирьох осіб

Про це повідомляє ZN.ua.

Відео дня

"Всі вбивства відбулися 20 лютого 2016 року. Загалом таксиста звинувачують у шістнадцяти злочинах", - йдеться в повідомленні.

Під час судового процесу Далтон заявив, що вирішив зізнатися у вбивствах за власною волею, незважаючи на те, що його адвокат був проти. Він додав, що "хотів цього досить давно". Сторона звинувачення повідомила, що таксистові не пропонували судову угоду з правосуддям в обмін на визнання провини. Оголошення вироку призначено на 5 лютого.

В ході суду Далтон заявляв, що став "маріонеткою" додатка Uber, який "контролював його розум і тіло і змушував стріляти в людей протягом п'яти годин".

Таксист убив чотирьох осіб у ресторані Cracker Barrel і двох – в автосалоні Кіа. Ніхто з них не був клієнтом Uber, проте в проміжках між вбивствами Далтон продовжував розвозити людей, які замовили таксі у додатку.