Підозрюваний нібито зраджував дружину / Скріншот

У передноворічний вечір чоловік убив всю свою сім'ю - матір, дружину і двох дітей. За попередніми даними, він був озброєний молотком.

Під час судового засідання з обрання запобіжного заходу у чоловіка майже постійно були заплющені очі, а на запитання, чи визнає свою провину у вбивстві, він говорив, що пам'ятає тільки часткові уривки, йдеться в сюжеті ТСН.

Згідно з матеріалами сторони обвинувачення, підозрюваний зраджував дружині, тому в родині були постійні скандали. Вбивство планував заздалегідь. "За деякий час вирішив вчинити вбивство з метою усунення перешкод проживання з іншою жінкою", - стверджує прокурор Валерій Шиманський.

Відео дня

Читайте такожУ Вінниці затримали чоловіка за підозрою у вбивстві матері, дружини й двох дітей

Адвокат просив для підзахисного медичної допомоги, але лікарі швидкої після огляду дозволяють продовжити засідання. Зрештою суддя оголосив рішення - 60 діб арешту. Вбивство сталося у квартирі напередодні нового року. Загиблі – дві жінки - екс-дружина та мати підозрюваного, а також - дитина восьми років. Трирічна дівчинка, коли приїхали медики, була ще живою, але за годину померла в реанімації. Родичі загиблих приїхали до них за 200 кілометрів зустрічати Новий рік у цій квартирі. 

Сім’я була порядна та небідна, кажуть сусіди. 30-річний чоловік, його мати, дружина та двоє дітей жили у чотирьокімнатній двоповерховій квартирі. Відомо, що чоловік був ITшником, а його дружина - домогосподарка. Він міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт, кажуть правоохоронці. Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні стосунки. Відтак, підозрюваний міг вбити рідних під час чергової сварки.

Пізніше підозрюваний зізнався слідчим, що вбивав молотком. Поліцейські вже відшукали знаряддя злочину. Сам голова родини і викликав швидку. Чоловіка одразу затримали, він був тверезий та при здоровому глузді, кажуть у поліції. Наразі підозрюваному призначена психологічна експертиза. За масове вбивство чоловіку загрожує довічне ув’язнення.