Сільвіо Берлусконі / REUTERS

Колишній прем’єр Італії та медіамагнат Сільвіо Берлусконі переніс хірургічну операцію через кишкову непрохідність.

Про це повідомляє Associated Press.

За словами його прес-служби, операція минула успішно і через кілька днів 82-річного політика випишуть із лікарні. Там повідомили, що вночі 29 квітня Берлусконі поскаржився на сильні болі в животі і тому його довелось госпіталізувати.

Відео дня

Читайте такожВ Італії від отруєння радіоактивними речовинами померла мароканська модель, яка була свідком у справі Берлусконі про проституцію

Під час огляду лікарі знайшли закупорення в тонкому кишечнику, що спричиняло непрохідність, а тому довелось провести операцію.

Госпіталізація Берлусконі змусила порушити питання про доцільність його балотування до Європейського парламенту на виборах у кінці травня після тривалої заборони на займання державних посад.

Нагадаємо, у січні скандальний італійський політик та медіамагнат Сільвіо Берлусконі оголосив, що балотуватиметься до Європейського парламенту на виборах 2019 року. Варто зазначити, що чинний голова Європарламенту Антоніо Таяні вважається доволі близьким до 82-річного Берлусконі та свого часу працював його речником.