На відео показують Володимира Путіна, просто його обличчя змінюється, поділився Михайло Касьянов / колаж УНІАН зі скріншотів

Михайло Касьянов, який був прем'єр-міністром Росії з 2000 до 2004 року, вважає, що російський диктатор Володимир Путін не має двійників, що "світяться" на відео.

Обличчя ватажка росіян на роликах змінюється через "медичні складові", розповів екс-чиновник під час інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону. "Не вірю (у двійників Путіна, - Ред.). У мій час... взагалі думки такої ніколи не було, ніяких розмов таких не існувало. Так, як це сьогодні намагаються нам, в тому числі пояснити, що вони існують. Думаю, що це не так", - сказав співрозмовник.

За словами Касьянов, "звичайно, може десь на відстані якась людина пройде, і скажуть, що ось це Путін, таке може бути". "Але щоб вести бесіди і безпосередньо відео - звичайно, - це ні. Я бачу, що це Путін. Так, у нього змінюється обличчя залежно від якихось... медичних складових, я не фахівець у цій сфері...", - поділився він.

Відео дня

Цікаві новини Росії - сьогодні це варто знати

Низка експертів вже не раз повідомляли, що справжній Володимир Путін сидить в бункері, а різні заходи відвідує його двійник. Полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Олег Жданов говорив, що вже ніхто не знає, де справжній диктатор.

Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков стверджував, що ватажок росіян не відсиджується в бункері і нібито не користується послугами двійників. За його словами, диктатор "мегаактивний", а "його енергетиці можна лише позаздрити".

Вас також можуть зацікавити новини: