5 абсурдних історій, які пацієнти розповідали лікарям / фото depositphotos.com

У соціальній мережі Reddit лікарів попросили розповісти про найдивніших історіях, з якими їм доводилося стикатися у своїй роботі. Чи не кожен фахівець стверджує - як тільки він думав, що його вже нічим не здивувати, відбувалося щось нове, що шокувало його ще більше. 

Мандарин у вагіні

"Жінка приходить на прийом зі скаргами на виділення з піхви і почуттям дискомфорту. При гінекологічному огляді спочатку проявляється виражена молочниця. У піхві виявлено чужорідне тіло. Огляд за допомогою дзеркала показав дуже м'який мандарин в шкірці. "Ах, це? Ми чули, що це покращить нашу фертильність...", - сказала пацієнтка".

Камінчик вдарив по пенісу

"Прийшов хлопець 17-19 років. Скаржився на те, що йому "камінчик вдарив по пенісу". Досить дивно. Він розповів, що працював у дворі, інструментом зачепив гальку, та відлетіла і вдарила його пеніс. Почав виділятися гній. Медсестра уточнила, чи був він у штанах. Той відповів, що так. Розповів, що сексуального досвіду у нього ще не було. Хлопець наполягав на тому, що камінь вдарив його по пенісу через штани, через що у нього виділявся гній. У нього виявився хламідіоз (інфекційне захворювання, що передається статевим шляхом, - ред)".

Відео дня

Випадковий постріл

"Хлопець звернувся до лікарні з пораненою гомілкою. За його словами, поранення з'явилося через падіння з велосипеда. Рентген показав кулю всередині його гомілковостопного суглоба. Поранення сталося від випадкового пострілу в себе з пістолета".

Дружина зробила чоловіка інвалідом через підозру у зраді

"Одного разу в барі Таїланду я зустрів літнього англійця на милицях. У нього в нозі були штифти. Ми розговорилися, і я запитав у нього про те, як це сталося. Чоловік коротко відповів, що розбився на мотоциклі. Я хотів почути цю довгу історію. Він сказав: "Я прийшов додому, і моя дівчина накинулася на мене із звинуваченнями в зраді. Вона підійшла до мене з кухонним ножем і завдала кілька ударів в руку, після чого я вибіг з дому. Я сів на мотоцикл і проїхав кілометр по дорозі, потім втратив свідомість від втрати крові. Прокинувся в лікарні з переломом ноги".

Небезпечний гольф

"Мій молодший брат працював медбратом близько десяти років. Він багато разів розповідав, що люди можуть засунути в дупу собі що завгодно: від лампочок до гребінців і взуття для гольфу. Спочатку це було весело. Через рік це вже не так смішно, тому що ти бачив занадто багато роздутих дуп. Через десятиліття це знову починає веселити, бо ти думаєш, що все бачив. А потім одного разу 45-річного чоловіка везе в лікарню його дружина зі скаргою на те, що у нього в дупі застрягло взуття для гольфу. Чоловік сказав своїй дружині, що він з друзями грав в гольф, після чого послизнувся в роздягальні, і його там "протаранило". І зовсім не важливо, що частина взуття, яка знаходиться всередині нього, покрита вазеліном..."

Раніше УНІАН писав про те, як чоловік зруйнував свій шлюб за 48 годин.

Вас також можуть зацікавити новини: