Чоловік втратив дружину через власну дурість / фото ua.depositphotos.com

Чоловік сам зруйнував свій шлюб після того, як вирішив зробити тест ДНК своїй середній дитині, тому що вважав сина "не дуже схожим" на себе.

37-річний чоловік на платформі Reddit розповів, що одружений вже 12 років, у них з дружиною троє дітей. Але він вважає, що вона зраджувала, оскільки його друга дитина не дуже на нього схожа, повідомляє Mirror.

Бажаючи дізнатися правду, він купив тест ДНК і перевірив свого сина, сказавши дружині, що "у неї не повинні виникнути проблеми через це, якщо їй нічого приховувати".

Відео дня

"Мене завжди мучило відчуття, що наша середня дитина не моя. Наш старший і молодший схожі на мене, а моя середня дитина — ні. Я вирішив зробити ДНК-тест, щоб заспокоїтися", - написав він на Reddit.

Але коли прийшли результати через 48 годин, він отримав підтвердження того, що він - біологічний батько дитини.

"Я думав, що все гаразд, я був спокійний. Але дружина сказала мені, що збирається забрати дітей і ненадовго виїхати до своїх батьків", - сказав чоловік і додав, що дружина озвучила бажання розлучитися з ним.

Вона розсердилася і сказала, що ніколи не пробачить його за те, що довелося пережити їхньому середньому синові.

"Тож тепер мої діти не будуть зі мною розмовляти, а моя дружина хоче розлучитися зі мною — все через тест на батьківство", - додав чоловік. У мережі стали на сторону дружини й різко засудили дії батька дитини.

Чоловік випадково дізнався про те, що вони з дружиною - родичі

Раніше життя чоловіка, якого в дитинстві усиновили, ледь не зруйнувалося, коли він дізнався, що його дружина насправді його сестра. Цією історією він поділився в мережі. Стало відомо, що дружині знадобилася пересадка нирки, ось чоловік і вирішив стати донором. Під час обстежень і "спливла" їхня кровна спорідненість.

Вас також можуть зацікавити новини: