Якщо двері вашого автомобіля замкнені, ви натискаєте кнопку блокування, і лунає звуковий сигнал / колаж, фото ua.depositphotos.com

Оскільки кількість крадіжок автомобілів зростає, як ніколи важливо забезпечити безпеку вашого автомобіля, тим більше, що збільшення кількості авторемонтних майстерень означає, що ви можете не повернути свою машину, якщо її вкрадуть.

Дуже важливо переконатися, що ваш автомобіль заблокований, коли ви залишаєте його, але якщо у вас є звичка забувати, залишили ви його замкненим чи ні, один автомобіліст має чудову пораду, яка може допомогти, пише mirror.

Автомобільний експерт TikTok Дончешице добре відома своїм 2,2 мільйонам підписників своїми порадами щодо водіння, і вона часто детально розповідає, як максимально використати свій автомобіль. У своєму останньому відео вона пояснила, що ваша машина може повідомити вас, коли вона заблокована, і її дуже легко налаштувати.

Відео дня

"Вам не потрібно повертатися, просто натисніть кнопку блокування, і ви дізнаєтесь. Ви її не налаштували? Зазвичай, якщо двері вашого автомобіля заблоковані, ви натискаєте кнопку блокування, і лунає звуковий сигнал автомобіля. Ми натискаємо і утримуємо кнопку блокування та кнопку розблокування протягом п'яти секунд і утримуємо їх увімкненими. Після почувши звуковий сигнал, функція, по якій автомобільний сигнал буде звучати при натисканні кнопки блокування, встановлена", - пояснила вона.

На відео видно, як вона одночасно утримує кнопки блокування і розблокування дистанційного брелока протягом п'яти секунд, поки не пролунає звуковий сигнал автомобіля. Це означає, що автомобіль подає короткий звуковий сигнал при кожному натисканні кнопки блокування, дозволяючи власнику знати, коли автомобіль заблокований.

Ця прихована функція також може повідомити водієві, чи відкриті двері, запобігаючи замиканню автомобіля.

"Якщо ми знову натиснемо кнопку блокування і виявимо, що не чуємо звуковий сигнал, це означає, що двері машини не закриті належним чином. Почути звук гудка означає, що чотири двері зачинені, і ми можемо сміливо піти", - сказала вона.

Автомобільний експерт також підкреслила, що ця функція може бути корисною, якщо ви не можете знайти свій автомобіль на зайнятій парковці, оскільки ви можете просто слідувати за звуком гудка. Хоча ця функція присутня у багатьох моделях, водіям слід перевірити інструкцію з експлуатації свого автомобіля, щоб побачити, чи відрізняється ця функція для їх моделі.

Поради для автомобілістів - деталі

Один впливовий автомобільний експерт розкрив цікавий відсік для зберігання речей, про який багато автомобілістів, можливо, навіть не підозрюють, є в їх автомобілі.

Автомеханік маючи 55-річний досвід, Скотті Кілмер назвав поширену помилку з шинами, яку роблять багато водіїв, і яка є "марною тратою грошей".

Вас також можуть зацікавити новини: