Ілюстрація REUTERS

Державний фонд "Український фонд стартапів" (УФС) за підсумками сьомого і восьмого пітч (презентація проекту перед потенційними інвесторами), проведених 23 червня і 3 липня, прийняв рішення виділити 300 тисяч доларів 9 українським стартапам.

Читайте такожAmazon підтримав програму стартапів Держкосмагентства

Про це повідомила прес-служба фонду на своєму офіційному веб-сайті.

Відео дня

Зокрема, за 25 тисяч доларів отримають такі стартапи: Jooli (додаток для контент-маркетологів і піар-фахівців, сфокусоване на малих і середніх компаніях); IZIVIZ (дрон для візуального інспектування); Elomia (додаток з віртуальним другом-психологом); RunAn (спортивний трекер, який дозволяє знизити травматичність і підвищити ефективність бігу шляхом контролю техніки бігу); Bicovery (проект моніторингу психічного і фізичного стану біполярного людини у реальному часі); Gymcerebrum (платформа штучного інтелекту з унікальним комп'ютерним зором, яка буде функціонувати на території фітнес-клубу як віртуальний тренер).

Крім цього, за 50 тисяч доларів отримають такі стартапи: Neverdark (проект виробництва камінів з цим вогнем); "Ревізіон" (сервіс для зворотного зв'язку); Upswot (система для підвищення ефективності продажів, спрямований на малий і середній бізнес, з безперервним моніторингом та інсайтами зі 117 альтернативних джерел даних).

Як повідомляв УНІАН, державний фонд "Український фонд стартапів" за підсумками п'ятого і шостого пітч (презентація проекту перед потенційними інвесторами) прийняв рішення виділити 300 тисяч доларів семи українським стартапам.

Довідка УНІАН. Український фонд стартапів (УФС) - це державний фонд, заснований за ініціативи Кабінету міністрів України. Місія фонду - підтримувати інноваційні проекти та допомагати українським підприємцям створювати успішні глобальні компанії. Фонд надає гранти компаніям і фізичним особам-підприємцям на початкових стадіях їх розвитку (pre-seed і seed).