Новий фітнес-браслет можуть представити вже через два тижні / фото gsmarena

Президент компанії Honor Джордж Чжао (George Zhao) опублікував в китайській соцмережі Weibo зображення нового фітнес-браслета Honor Band 5 і навіть розповів кілька подробиць про можливості новинки.

Читайте такожFitbit випустив розумний годинник Versa Lite та фітнес-браслети для всієї родини

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"За його словами, додатково до типових фітнес-функцій на зразок підрахунку кроків і визначення пульсу, новий Honor Band 5 також зможе вимірювати рівень кисню в крові, виявляти втому, млявість, запаморочення та якісніше моніторити якість сну", - йдеться в повідомленні.

Судячи з фотографії, дизайн новинки залишиться практично незмінним - ми можемо бачити ту саму характерну форму, кольоровий AMOLED-екран та круглу сенсорну кнопку.

Попередня версія браслета Honor Band 4 була представлена у вересні минулого року одночасно зі смартфоном Honor 8X. Анонс смартфона Honor 9X призначено на 23 липня 2019 року, так що швидше за все Band 5 буде представлена одночасно з цією новинкою.

Зазначається, що основний конкурент Mi Smart Band 4 був представлений 11 червня 2019 року (і у нас вже вийшов його огляд), він вже продається в Україні.