Незабаром додаток буде доступний для iOS / ua.depositphotos.com

Мінцифри представило мобільний додаток "Всеукраїнська школа онлайн"(ВШО), який призначений для школярів 5-11 класів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства з посиланням на заступника міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерію Іонан.

Читайте такожМінцифри запустило національний онлайн-тест на цифрову грамотність для вчителів

Відео дня

"Сьогодні запускаємо мобільний додаток. Популярність платформи та відгуки учнів і вчителів про високу якість уроків у "Всеукраїнській школі онлайн" надихають продовжувати цифровізацію української освіти", - цитує прес-служба слова Іонан.

Додаток вже доступний для операційної системи Android, яку мають понад 80% користувачів платформи. Незабаром додаток буде доступний для iOS.

Прес-служба підкреслила, що мобільні оператори lifecell, "Vodafone Україна" і "Київстар" забезпечують користувачам ВШО безкоштовний доступ до мобільного інтернету.

"При користуванні платформи через веб-версію або додаток інтернет-трафік не тарифікується", - повідомила прес-служба.

Згідно з повідомленням, за розробку програми відповідала громадська спілка "Освіторія", а сам додаток було запущено за підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

"Всеукраїнська школа онлайн"

11 грудня Міносвіти спільно з Українським інститутом розвитку освіти та Міністерством цифрової трансформації з метою забезпечення рівного доступу до якісної шкільної освіти учнів 5-11 класів запустили платформу для дистанційного та змішаного навчання "Всеукраїнська школа онлайн".

Платформа "Всеукраїнська школа онлайн" - це сучасний онлайн-ресурс з уроками та методичними матеріалами, які відповідають державній програмі. Навчальний контент платформи містить уроки з 18 основних предметів.