Ілюстрація REUTERS

Компанія Hyundai представила концептуальний електромобіль 45, який відсилає до представленого в 1974 році концепт-кару Hyundai Pony Coupe Concept.

Читайте такожЗапас ходу 550 кілометрів: представлено перший серійний електромобіль Volkswagen (фото)

Новинка отримала лаконічний дизайн кузова, основною особливістю якого стали кути стійок кузова в 45 градусів спереду і ззаду, які утворюють ромбоподібний силует. Очікується, що таке рішення стане відмінною рисою серійних електромобілів Hyundai, пише kommersant.

Відео дня

Машина оснащена світлодіодною оптикою, вбудованими в двері індикаторами заряду батарей, камерами заднього виду і системами безпілотного водіння.

Салон оброблений деревом, шкірою і тканиною, а сидіння (передні можуть розгортатися проти ходу) виконані у вигляді шезлонгів. Цифрова панель приладів доповнена функцією проекції даних і кількома сенсорними екранами.

Иллюстрация REUTERS

Про серійні перспективи Hyundai 45 корейський автовиробник не повідомляє, але деякі рішення з концепт-кару перейдуть на майбутні дорожні моделі марки.

Як повідомляв УНІАН, у вівторок, 10 вересня, для представників преси відкрився 68 за рахунком Франкфуртський міжнародний автосалон, який є одним із головних подій в автомобільному світі.