Ілюстрація REUTERS

У вівторок, 10 вересня, для представників преси відкрився 68 за рахунком Франкфуртський міжнародний автосалон, який є однією з головних подій в автомобільному світі.

Читайте такожКонтрастний Франкфурт-на-Майні: місто хмарочосів серед історичних будинків

Для громадськості виставка офіційно стартує 12 вересня і триватиме до 22 вересня. Автосалон традиційно проводиться в непарні роки, чергуючись з Парижем.

Відео дня

Відвідувачі зможуть побачити новинки автопрому на стендах виробників, а також взяти участь у тест-драйвах, презентаціях та інших цікавих заходах.

У 2017 році у виставці взяло участь 994 компанії з 39 країн, які провели 228 світових прем'єр нових моделей і різних розробок. Загальна кількість відвідувачів перевищила 810 тисяч осіб, а кількість згадок моторшоу в соцмережах досягла одного мільярда. Організатори шоу розраховують, що цього року гостей виставки буде не менше.

Свої машини на автосалоні у Франкфурті представлять десятки найбільших європейських, американських і азіатських компаній. В їх число входять такі бренди, як Audi, Volkswagen, Skoda, BMW, Opel, Renault, DAEWOO, Honda і багато інших.