Харків. 3 квітня. УНІАН. У Харкові знайдено автомобіль Ощадбанку, на якому вчора після розстрілу інкасаторів і пограбування зникли нападники.

Про це повідомили кореспонденту УНІАН у Центрі зв’язків з громадськістю Головного управління МВС України в Харківській області.

За інформацією ЦЗГ, автомобіль Ощадбанку ВАЗ 2109 був знайдений у ході проведення оперативно-розшукових заходів о 23.15 по вул. Володарській у Харкові. На місті працює експертна група.

Відео дня

Вулиця Володарська знаходиться неподалік вулиці Клапцова на Холодній горі, ближче до центру Харкова, кілометрів за 2 від місця, де було вчинено напад на інкасаторів.

Як повідомляв УНІАН, в четвер, 2 квітня, у Харкові скоєно збройний напад на інкасаторів, унаслідок якого загинули троє осіб, ще одну жінку поранено.

Напад було вчинено близько 18.50 поблизу відділення Ощадбанку, що на вулиці Клапцова у густонаселеному районі міста на Холодній горі.

За даними ЦЗГ нападники, яких щонайменше було двоє, стріляли з автоматичної зброї.

Ними було викрадено 300 тис. грн. банківських грошей.

Підозрювані у скоєнні злочину зникли з місця події на двох автомобілях: ВАЗ 2109, номери якого відомі, та інкасаторському авто ВАЗ 2109.

Слідчо-оперативну групу особисто очолив начальник ГУ МВС України в Харківській області В.РАЗВАДОВСЬКИЙ.