З'явився гороскоп на тиждень / фото rabstol.net

З'явився гороскоп на тиждень, 4 - 10 березня. Астрологи радять цього тижня прислухатися до підказок небесних світил.

Астрологи розповіли "Фактам", що чекає кожен зі знаків Зодіаку цього тижня, 4 - 10 березня.

ОВЕН. Можете розраховувати на приємний сюрприз, який надасть доля — потрібно лише скористатися своїм шансом. Сприятливий період настає для знайомств — вони обіцяють стати вельми значущими для вас.

Відео дня

ТЕЛЕЦЬ. Інформацію, доступ до якої отримаєте, необхідно ретельно перевіряти, щоб не потрапити на вудку шахраїв. Цілком ймовірно, що начальство оцінить ваші знання і професіоналізм. Зможете піднятися на вищу сходинку кар'єрних сходів.

БЛИЗНЮКИ. Впевненість у власних силах, прекрасна працездатність допоможуть досягти бажаного в найкоротші терміни. Завдання, до яких ви навіть приступати боялися недавно, вдасться вирішити без всяких ускладнень.

РАК. Не соромтеся демонструвати навички, якими володієте, та не бійтеся відстоювати власну точку зору на найвищому рівні. З оточенням будьте м'якшими, не чіпляйтеся до них за дрібні промахи — буря в склянці води нікому не потрібна.

ЛЕВ. Опинившись в епіцентрі подій, не забувайте про те, що, можливо, доведеться брати на себе відповідальність за спільну справу. Будьте також готові до того, що у стосунках з колегами можуть виникнути розбіжності та суперечки.

Читайте такожГороскоп на березень 2019: астролог розповів, яким знакам Зодіаку пощастить

ДІВА. Досить метушливий та неспокійний період очікує на вас, тому потрібно реально оцінювати свої сили, намагаючись осягнути неосяжне. Крім роботи, існують також домашні справи, близькі люди, що потребують вашої уваги.

ТЕРЕЗИ. Варто проявити максимальну обережність при роботі з діловими паперами, оскільки ймовірність помилки не відкидається і може мати не дуже приємні для вас наслідки. Натомість, продемонструвавши свої ділові якості, можете розраховувати на великий успіх.

СКОРПІОН. Очікується багато роботи, причому найрізноманітнішої, і вона не завжди буде вам подобатися. Зірки не рекомендують приймати поспішні рішення — вони загрожують не найкращими наслідками.

СТРІЛЕЦЬ. Зосередьтеся на головному, не розмінюючись на дрібниці, розглядаючи ситуацію з різних сторін. Вельми важливо для вас зараз не метушитися і бути пунктуальним у всьому, що стосується ділових зустрічей. Фінансова ситуація порадує вас.

КОЗЕРІГ. Працюючи в колективі, маєте прекрасну можливість для того, щоб втілити в життя задумане. А робота на самоті навряд чи виявиться настільки успішною. У бесіді з діловими партнерами не намагайтеся наполягати на своєму у що б не стало.

ВОДОЛІЙ. Досить оптимістичні прогнози стануть для вас реальністю, якщо проявите працьовитість, цілеспрямованість, готовність піти на компроміс. Більше сил та уваги приділяйте дітям.

РИБИ. Бажано обходити стороною любителів плести інтриги, інакше несподівано для себе можете потрапити в неприємну ситуацію. Зайві уїдливість та критичність щодо колег здатні зіграти з вами злий жарт.