З'явився любовний гороскоп на липень / фото rabstol.net

Гороскоп на липень 2019 обіцяє для деяких знаків Зодіаку справжні романтичні пригоди.

Астролог Павло Глоба зробив прогноз, згідно з яким самотні Близнюки, Водолії та Стрільці знайдуть нарешті кохання, пише РБК-Styler.

Читайте такожЗрадників: астролог назвавши найбільш невірні знаки Зодіаку

Відео дня

Близнюки

Якщо ви давно планували змінити щось у своєму житті й романтичні стосунки, але ніяк не наважувалися на серйозний крок, то липень – чудовий місяць для того, щоб зробити перший крок до змін! І при цьому, Близнюки, нехай вас не бентежить те, що ваша друга половинка, яку ви знайдете вже через кілька днів, спочатку не буде приділяти вам величезної уваги. У підсумку він/вона все одно скаже вам дякую, і ваші стосунки у підсумку заграють новими фарбами!

Водолій

Другий місяць літа стане для Водоліїв місяцем кохання й романтики. Якщо ви ще самотні, то саме час включити свою чарівність на повну і пуститися на пошуки пригод — ваша друга половинка вже десь зовсім поруч!

Стрілець

Липень 2019 порадує самотніх Стрільців. Представники цього знаку Зодіаку знайдуть кохання у несподіваному місці, говорять зірки. Це може бути музичний фестиваль, заняття з йоги тощо. Але не варто дуже розраховувати на курортні романи. Вони не призведуть ні до чого, крім розчарування.

Раніше астролог Влад Росс назвав найбільш вірні знаки Зодіаку. Серед них - Скорпіони, Раки, Козероги, Діви й Тільці.