Зірки обіцяють невдачі деяким знакам Зодіаку / фото SlovoFraza

Астролог Влад Росс склав гороскоп для представників всіх знаків Зодіаку на липень.

При цьому він виділив знаки Зодіаку, яким, за його прогнозами, буде нелегко в цей період, пише "Главред".

Козеріг. Оскільки затемнення будуть відбуватися на осі Козерога і Рака, представники цих двох знаків стануть найбільшими невдахами місяця. Саме в житті Козерогів і Раків у липні будуть найскладніші ситуації, які тільки можна уявити. Спочатку сонячне затемнення відбудеться в зодіакальному знаку Рака, а потім місячне – в знаку Козерога.

Відео дня

Тому в липні у Козерогів може виникнути криза жанру. Можуть виникнути дуже складні ситуації зі здоров'ям. Можливі сонячні удари, перевтома. Козероги також можуть втратити роботу, їм точно не варто розраховувати на кар'єрне зростання й успіхи в їхній діяльності в цьому місяці. Плюс до всього, вони ризикують потрапити у фінансову кабалу. 

Рак. Ракам у липні не позаздриш: за кількістю та серйозністю складних життєвих ситуацій вони у липні будуть на другому місці після Козерогів. Особливо непросто все буде складатися в коханні та шлюбі. Є ризик втратити дружину (чи чоловіка), можуть бути зради, відсутність взаєморозуміння, спори. Також на Раків може чекати вимушена еміграція або переїзд, і, навпаки, їх можуть депортувати з іншої країни. Крім того, Раки можуть втратити багато грошей або розоритися в липні, особливо це стосується тих, хто намагається заробляти на валютних коливаннях.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: кому зірки обіцяють успіх

Терези. Терезам у липні буде непросто. На них можуть чекати проблеми з договорами та партнерством. Можуть виникати непереборні розбіжності з партнерами, проблеми в бізнесі, складні ситуації при укладанні договорів і контрактів, непросто буде вести переговори. Терезам краще вирушити в липні на відпочинок, на острови, і на час просто відійти від справ.

Овни. На Овнів чекає складний місяць, і ці труднощі будуть пов'язані з коханцями (або коханками), а також дітьми. Представникам цього знаку слід побоюватися травм та складних ситуацій у дорозі. Крім того, Овнам у липні, як нікому іншому зі знаків, потрібно стежити за тим, щоб злодії-домушники не влізли до них в квартиру. І вже точно їм не варто писати в Фейсбуці або Інстаграмі про те, що вони кудись відлітають-їдуть надовго, а їхня квартира пустує – краще нехай подбають про сигналізацію. Крім того, в липні Овнам варто побоюватися викрадень автомобілів. А ще їм треба бути уважними, оскільки вони можуть проявляти згубну для них наївність при укладанні важливих угод.

Раніше астролог Влад Росс прогнозував, що набільш щасливим знаком зодіаку в липні 2019 стануть Леви.