З'явився гороскоп на тиждень / zinoti.lt

Астрологи дали прогноз на тиждень, 13-19 січня, для всіх знаків Зодіаку.

Про те, що чекає на представників зодіакальних сузір'їв, розповіли "Фактам" астрологи.

ОВЕН. Будьте готові до того, що на шляху до втілення задуманого можуть виникати різні перешкоди. Намагайтеся зберігати холоднокровність у будь-яких ситуаціях, адже якщо емоції візьмуть верх над здоровим глуздом, уникнути проблем тоді навряд чи вдасться.

Відео дня

ТІЛЕЦЬ. На службі буде чимало справ. Щоб впоратися з поставленими перед вами завданнями вчасно, чітко дотримуйтеся наміченого графіка і не відволікайтеся на дрібниці. Дальня поїздка обіцяє незабутню зустріч з цікавими людьми.

БЛИЗНЮКИ. Можуть зірватися якісь важливі переговори або підведуть партнери, на яких ви дуже розраховували. Завдяки вмінню працювати в команді та швидко реагувати на зміну обстановки вдасться домогтися бажаного. Відновити втрачені сили допоможуть водні процедури та спілкування з дітьми.

РАК. Хороший період для завершення розпочатого раніше. Якщо будете уважно слухати і спостерігати, то отримаєте цінну інформацію, яка стане в пригоді у подальшій роботі. На особистому фронті ймовірне відродження почуттів, на яких ви майже вже поставили крапку.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку зірки незабаром обіцяють казкове кохання - гороскоп

ЛЕВ. Якщо в цьому році ви намітили домогтися значного кар'єрного зростання, то вже зараз можете приступати до реалізації задуманого — ваша ініціатива і креативні ідеї не залишаться не поміченими керівництвом. Більше уваги приділяйте сім'ї, особливо дітям.

ДІВА. На роботі не соромтеся проявити індивідуальність. Маєте шанс непогано заробити, продемонструвавши свої неабиякі здібності. При вирішенні складних питань прислухайтеся до своєї інтуїції, вона вас не підведе. Зараз великий ризик підхопити застуду, не переохолоджуйтеся, одягайтеся по погоді.

ТЕРЕЗИ. Прекрасний період для самоосвіти, а також для реалізації творчих проектів. У сімейних стосунках можливо деяке напруження, постарайтеся прийти до компромісу в спірній ситуації, не доводьте справу до розбірок, які забирають ваші сили.

СКОРПІОН. Якщо вам захотілося зайнятися чимось новим, досі незнайомим, можете сміливо розширювати свою сферу діяльності. Зараз для цього дуже вдалий час. Будьте коректні при спілкуванні з малознайомими людьми або далекими родичами — безневинний жарт може спровокувати серйозну сварку.

СТРІЛЕЦЬ. Зараз ваш енергетичний потенціал дещо знижений, тому постарайтеся обмежити важкі фізичні та розумові навантаження. Скористайтеся будь-якою можливістю для відпочинку. У справах амурних намічаються зміни, однак не варто квапити події.

КОЗЕРІГ. Будуйте плани на майбутнє і потихеньку приступайте до їхньої реалізації. Не забувайте про те, що тихіше їдеш — далі будеш. У фінансовому плані у вас все досить стабільно, тому можете дозволити собі придбати милу серцю дрібнички. Будьте обережні при роботі з електроприладами.

ВОДОЛІЙ. Фортуна нині на вашій стороні, можете братися за найсміливіші та навіть ризиковані проекти. Однак у цей період небажано вирушати в далекі поїздки або підписувати документи, що стосуються нерухомості. Намагайтеся більше часу проводити в колі сім'ї.

РИБИ. Настав час для реалізації своїх амбіцій. Головне у досягненні задуманого — цілеспрямованість, рішучість і прояв бійцівських якостей. Розраховуйте тільки на свої сили. Ті, хто задумався про нову роботу, можуть зайнятися її пошуком.