9 травня може початися більш активна фаза війни / Фото - depositphotos.com 

Наближається 9 травня - день, коли в РФ відзначають свято перемоги у Другій світовій. Є досить великий шанс, що в цей день обстріли мирних міст України будуть більш інтенсивними, ніж зазвичай, тому що "друга армія світу" захоче продемонструвати свої можливості. Саме тому астропсихолог Валентина Віттрок стверджує, що з цього дня війна може змінити свою фазу на більш активну. 

У коментарі "ТСН" фахівець розповіла, що в першій половині дня ми будемо мати справу з 9-м місячним днем, який астрологи справедливо вважають "сатанинським".

Відео дня

"Сили зла активізуються і можуть завдати серйозної шкоди як кожній окремій людині, так і всьому людству в цілому. Велика ймовірність насильства - не тільки морального, а й фізичного, тому зірки настійно радять проявляти обережність: не піддаватися на провокації, гнати від себе тяжкі і погані думки, менше спілкуватися з тими, хто викликає роздратування або страх", - прокоментувала Віттрок. 

Фахівець стверджує, що високий ризик виходу на більш активну фазу бойових дій в Україні. 

"І в цю схему ймовірність загального призову і нової - ще більш активної - фази війни цілком вкладається", - резюмувала астропсихолог. 

Нагадаємо, раніше астролог назвав точні дати, коли Україну можуть бомбити.

Вас також можуть зацікавити новини: