Овни втратять всі шанси на мирне вирішення проблем / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп на наступний тиждень (з 26 червня по 2 липня). Виявилося, представникам двох знаків Зодіаку варто готуватися до напружених днів, вони ризикують "потонути" в скандалах і суперечках. Кому влаштують "бунт на кораблі" - читайте нижче.

Овен

Наступного тижня Овни втратять усі шанси на мирне вирішення проблем. Ви будете роздратовані, своїми емоціями ви можете провокувати оточуючих. Не дивуйтеся, якщо друзі вирішать "протестувати" і не захочуть робити так, як хочеться вам.

Щоб уникнути скандалів, Овнам варто навчитися шукати компроміси. Астрологи радять представникам цього знака Зодіаку бути більш м'якими і слухати те, що говорять люди. Не ігноруйте почуття друзів і близьких.

Відео дня

Стрілець

Стрільцям доведеться зіткнутися зі справжнім "бунтом". Ви можете втратити дар переконання, всі ваші плани і спроби хитрувати буде зруйновано. Це стане уроком, скандали і сварки наздоженуть представників цього знака Зодіаку не просто так.

Настав час змінювати ставлення до людей. Астрологи вважають, що наступний тиждень змусить вас провести роботу над помилками. Знайдіть в собі сили і перепрошуйте у тих, кого образили.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ретроградна Венера залишить на самоті ці знаки Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: