Гороскоп на 22 листопада / depositphotos.com

Дізнайтеся, що чекає саме на вас у вівторок, 22 листопада. Зірки кажуть, що день буде сприятливим і радісним для більшості знаків, але є винятки.

Овен 

У Овнів в цей день не буде приводу для печалі. Хороші події будуть відбуватися весь день, а під вечір буде атмосферна зустріч з друзями.

Телець

Тельцям слід бути обережними. Не варто робити поспішних висновків і приймати імпульсивні рішення, оскільки це може "вийти боком".

Відео дня

Близнюки

Близнюки будуть зайняті домашніми справами. Вівторок у них буде досить метушливий і рутинний. Не буде часу на себе і спілкування з сім'єю.

Рак

Ракам в цей день обіцяють незвичайне везіння. Можна сміливо купувати лотерейний квиток і сподіватися на диво. 

Лев

Леви поринуть в домашні клопоти. Крім роботи на них чекає прання, прибирання, готування та інші побутові справи, які не можна відкласти на потім.

Діва

Діви підуть в кінотеатр або розважальний центр. Зірки кажуть, що це не буде романтичним побаченням. Швидше за все, компанію їм складуть друзі або колеги по роботі. 

Терези

Вони поїдуть кудись, витратять багато грошей, будуть вирішувати робочі питання. Також будуть якісь паперові справи. 

Скорпіон

Скорпіони будуть зайняті виправленням своєї ж помилки, яку ті допустили раніше. Доведеться щось переробляти, переписувати або переоформляти. 

Стрілець

На Стрільців чекають нервові потрясіння і розчарування. Це може бути тому, що щось, що вони раніше задумали, піде не за планом. Зірки радять не приймати це близько до серця.

Козеріг

Астрологи стверджують, що Козерогам захочуть зробити якийсь сюрприз. Це може бути приємна несподіванка, яка забезпечить відмінний настрій на весь день.

Водолій

Водолії 22 листопада будуть відчувати втому і небажання що-небудь робити. Зірки радять їм гарненько відпочити перед роботою, щоб набратися сил.

Риби

Риби в цей день вирішать щось придбати. Але зірки радять відкласти покупку мінімум на день, так як можуть бути якісь розчарування або невдачі. 

Нагадаємо, новий тиждень буде складним для цих знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: