Гороскоп здоров'я на жовтень / фото iStock

Гороскоп здоров'я на місяць попередить всі знаки зодіаку про можливі проблеми зі здоров'ям і розповість, кому в жовтні пощастить з відмінним самопочуттям.

Відео дня

Овен

Овнам в жовтні слід уважніше прислухатися до сигналів організму і частіше довіряти своїй інтуїції. Якщо стан організму турбує вас - не відкладайте похід до лікаря. Все дійсно може бути серйозно.

Телець

У жовтні Тельцям, як і всім людям, загрожують сезонні захворювання та ГРВІ. Захворієте ви чи ні - безпосередньо залежить від вашої загартованості. Зірки рекомендують вам частіше провітрювати кімнату, адже свіже повітря - запорука здоров'я. Також вам варто уникати людних місць і частіше дезінфікувати руки.

Близнюки

Місяць пройде для вас вельми благополучно в сфері здоров'я, хіба що буде частіше турбувати головний біль. Фізичні захворювання Близнюкам не загрожують, але вас може мучити стрес, безсоння та інші "хвороби нервів". Порада на місяць очевидна - менше накручуйте себе і уникайте конфліктів.

Рак

Ракам рекомендується їсти більше овочів, фруктів, зелені, риби і горіхів, морської капусти, пити рослинні олії, такі як кунжутна олія. Загалом, в цьому місяці ви будете гостро потребувати вітамінів. З різноманітністю раціону ви помітите поліпшення загального самопочуття, стану шкіри і волосся.

Лев

Зірки радять Левам хоча б трохи збільшити фізичну активність - це значно поліпшить ваше самопочуття. Корисно буде частіше ходити пішки, підніматися по сходах замість ліфта, робити невелику гімнастику у вільний час. Також рекомендується робити вправи для шиї. Ви відразу помітите, як покращилася рухливість суглобів, а серце стало витривалішим.

Діва

Гороскоп рекомендує Дівам більше відпочивати і частіше розслаблятися. Жовтень може принести вам фізичне і емоційне напруження, тому дуже важливий відпочинок. Займіться улюбленим хобі, поїдьте в нове місце на вихідні, сходіть в сауну або на масаж. Такі дрібниці змінять ваше життя.

Гороскоп хвороб на місяць / depositphotos.com

Терези

Для Терезів жовтень стане вдалим місяцем щоб кинути шкідливу звичку або навпаки, придбати корисну. Якщо ви давно хотіли відмовитися від сигарет або почати гуляти вранці - це ваш шанс. Також місяць вдалий для боротьби з акне, екземами та іншими шкірними захворюваннями.

Скорпіон

Якість сну матиме величезний вплив на ваше самопочуття в жовтні. Дуже важливо лягати спати в один і той же час і спати не менше 7 годин на добу. Перед сном провітріть кімнату і не читайте ніяких новин. У жовтні зросте ризик недосипу, а також неспокійного сну.

Стрілець

Можливі проблеми з артеріальним тиском у гіпертоніків і гіпотоніків. При різкому падінні або підйомі тиску відразу викликайте швидку допомогу. Не пийте міцну каву і енергетики. Корисними для вас будуть контрастний душ і трав'яний чай.

Козеріг

У жовтні Козерогам потрібно берегти очі і знизити навантаження на них. Якщо у вас поганий зір - не нехтуйте окулярами або лінзами, інакше гострота зору сильніше впаде. Також в цьому місяці рекомендується берегти печінку, особливо якщо у вас вже були захворювання цього органу. Краще відмовитися від алкоголю.

Водолій

Для Водоліїв жовтень буде місяцем чудового самопочуття і енергійності. Насолоджуйтесь міцним здоров'ям, але переробляти на роботі або зловживати шкідливою їжею все одно не варто. Хворі Водолії швидко вилікуються, у вагітних благополучно пройдуть пологи.

Риби

Жовтень буде для Риб вдалим місяцем для будь-яких оглядів, здачі аналізів, операцій і терапій. Ризик захворіти досить високий, але все, що спрямоване на лікування, буде дуже ефективним. Але якщо затягнете з лікуванням або будете відкладати похід в лікарню, то хвороба тільки посилиться.

Вас також можуть зацікавити новини: