Найщасливіші знаки Зодіаку / slavdelo.dn.ua

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким завжди щастить. Вони з дитинства ростуть справжніми везунчиками, яким у всіх справах супроводжує удача.

Терези

Терези з самого дитинства цікавляться різними сферами, тому їм дуже просто знаходити спільну мову з людьми. Завдяки своїм якостям, вони можуть подружитися з ким-завгодно. І в роботі їм теж дуже щастить. Вони розумні, харизматичні, добрі, тому доля до них прихильна і дає їм багато можливостей для реалізації.

Риби

Риби по своїй натурі відірвані від світу, але це їм зовсім не заважає. Вони з радістю перекладуть свою відповідальність на іншу людину, і варто відзначити, що відмовити їм дуже складно. Риби можуть собі дозволити нічого не робити, тому що їм найчастіше все сиплеться з небес. Це одні з головних везунчиків зодіакального кола.

Відео дня

Козоріг

Козероги - це працьовиті люди, які своєю завзятістю досягають масштабних висот. Всесвіт, звичайно ж, віддячить їм за такий внесок у світ і надасть їм можливість насолоджуватися виконаною роботою. До слова, це один із знаків Зодіаку, який вже після 30 років може дозволити собі не працювати. В юному віці вони домагаються неймовірних результатів.

Лев

Левам щастить у всіх сферах їхньої життєдіяльності. Астрологи відзначають, що це дуже фартові люди. Але у них є багато заздрісників, які періодично намагаються вставляти їм палиці в колеса, але Леви з будь-якої ситуації виходять переможцями. В особистому житті у них не все так гладко, як в роботі, але, набуваючи досвіду і мудрості, вони стають по-справжньому сильними людьми. Після 25 років вони можуть зустріти свою долю, з якою вже ніколи не розлучаться.

Нагадаємо, раніше астролог Лілія Вікулова розповіла, що в період з 11 вересня по 3 жовтня Меркурій буде "ретроградити". Такий стан планети вплине на кілька знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: