Леви зуміють відволіктися від усіх турбот / фото ua.depositphotos.com

У понеділок, 1 травня, Риби наб'ють грошима гаманець і будуть радіти своєму везінню. А Овнам доведеться виплутуватися з брудного скандалу. Що чекає на інші знаки Зодіаку в цей день - читайте в гороскопі по картах Таро.

Овен

Овнам краще відмовитися від пліток. Вас втягують в брудний скандал і все закінчиться дуже погано. Постарайтеся не говорити того, про що можете пошкодувати.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям розчарування. Можливо, ви намагалися схитрувати, але тепер зрозумієте, що всі старання виявилися марними. Не потрібно накликати біду, вчиняйте правильно і по совісті.

Відео дня

Близнюки

1 травня Близнюки зможуть перевірити свою удачу. Спробуйте ризикнути і погодьтеся на авантюру. Є ймовірність, що у вас вийде зробити те, про що раніше ви і не мріяли.

Рак

Карти Таро обіцяють Ракам приємний день. На вас чекає хороша новина, радість варто розділити з близькими друзями. Влаштуйте вечірку.

Лев

Леви зуміють відволіктися від усіх турбот. Вас закрутить ураган пригод, не думайте про погане. У цей день не трапиться нічого, що може вас засмучувати.

Діва

У понеділок Діви дізнаються, що від них щось приховували. Ця правда може їм не сподобатися. Постарайтеся правильно використовувати нову інформацію і не рубайте з плеча.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам неприємні емоції. Вас можуть здолати спогади. Якщо ви сильно сумуєте за колишнім життям, то спробуйте все повернути.

Скорпіон

Скорпіони знайдуть те, що давно шукали. Можливо, це будуть ключі. Але також ймовірно, що це буде чимось нематеріальним, але дуже важливим.

Стрілець

1 травня Стрільці опиняться в непростій ситуації. Вам потрібно вирішити, як жити далі. Прийшов час визначитися з планами і почати діяти.

Козоріг

Козерогам варто з обережністю поставитися до нових знайомих. Не довіряйте тим, кого погано знаєте. У цей день варто проявити максимальну пильність.

Водолій

1 травня Водолії ризикують втратити кохану людину. У цьому буде лише ваша вина. Тримайте себе в руках і постарайтеся не зробити помилку.

Риби

У цей день Риби отримають прибуток. На вас чекає шанс розбагатіти і істотно поліпшити своє життя. Гаманець наповниться грошима, побалуйте себе чимось незвичайним.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку потонуть в скандалах і втратять любов вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: