Якою буде весна в Україні / фото ua.depositphotos.com

Астролог Ольга Медвецька екслюзивно для УНІАН розповіла, що у другій половині березня Сатурн перейде до знаку Риб на найближчі 2 роки. Вважається, що проходження цієї планети знаком Риб несе багато неприємностей.

"Саме таке положення займав Сатурн у 30-х роках, коли відбувалися сталінські репресії, у 60-х - час брежнєвських гонінь, коли активно застосовувалась каральна психіатрія, а також в 90-х - панування мафії та "нових рускіх". Таким чином, малоприємні моменти можливі до 2025 року", - сказала експерт.

Проте втішним є те, що на момент входу в знак Риб Сатурн не має напружених аспектів, а це означає прямо протилежні наслідки на рівні подій. А саме - звільнення політв’язнів та репресованих, каяття фігур світового значення у скоєних помилках та гріхах, допомога нужденним на глобальному законодавчому рівні та закінчення авторитаризму.

Відео дня

"До речі, з останнім точно доведеться покінчити. Адже в останній тиждень того ж таки березня 2023 планета руйнування і трансформації Плутон почне свій повільний перехід до знаку свободи та революцій - до Водолія. Пробуде він в цьому знакові найближчі 20 років (за виключення другої половини 2023 року, коли він буле ретроградним і повернеться у знак Козерога)", - додала астролог.

Нагадаємо, раніше астролог назвала найнебезпечніші дні у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: