У житті цих знаків Зодіаку дуже скоро почнеться "біла" смуга / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, на представників яких чекає вдалий тиждень у багатьох сферах життя. Йдеться про період з 15 до 21 серпня.

У список щасливчиків потрапили Овни, Терези і Козероги.

Овен

У Овнів почнеться "біла" смуга в житті. На них чекають позитивні зміни. Час прекрасно підійде для реалізації нових планів і найсміливіших задумів. Зірки радять відкинути сумніви, все вийде: мрії збудуться, налагодяться стосунки з близькими. Головне - не ставити собі палиці в колеса, діяти і отримувати задоволення, поки є така можливість.

Відео дня

Терези

У Терезів теж буде досить вдалий тиждень. Єдине - астрологи рекомендують поки не починати нові справи, діяти без поспіху, радіти гарному настрою і гармонійному спілкуванню з оточуючими. Ризик наступного тижня Терезам протипоказаний, але дні будуть не менш наповненими і щасливими.

Козоріг

У Козерогів в зазначений період вийде кардинально змінити своє життя на краще. Зміни якраз до речі, давно пора вилізти із застою і чимось зайнятися. Будь-які нововведення стануть запорукою успіху. Зірки радять сміливо планувати майбутнє, не боятися мріяти та вірити у себе.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких скоро зустрінуть другу половинку.

Вас також можуть зацікавити новини: