Серкан Болат, Кемаль Сойдере / колаж з фото

Жінкам дуже подобається дивитися турецькі серіали, і часто серед акторського складу вони вибирають собі улюбленців.

Про це повідомляє Кіноафіша.

Овен - Ферхат Аслан ("Чорно-біла любов")

Кажуть, що вогненним знакам Зодіаку більше підходять повітряні, бо вони здатні ще більше розпалити їхній вогонь. Тому Ферхат Аслан, який зіграв роль бандита в "Чорно-білій любові", стане ідеальним супутником для жінок-Овнів. Більш того, поруч з такою жінкою цей неприборканий чоловік здатний пізнати всі принади кохання і встати на шлях істинний.

Відео дня
Ферхат Аслан / колаж з фото

Телець - Джан Дівіт ("Рання пташка")

Тельцям,які обожнюють комфорт, підійде Рак, під сузір'ям якого народився Джан Дівіт. У цьому союзі буде повна гармонія, щастя і радість. Вони обидва шанують сімейні традиції і потребують тепла і турботи.

Джан Дивит / instagram.com/canyaman

Близнюки - Гедіз Ішікли ("Дочка посла")

Близнюки - це норовливі люди, які не звикли сидіти на одному місці. Але, коли мова заходить про побудову сімейних стосунків, їм краще пов'язувати свою долю з Терезами, які зможуть їх приборкати і подарувати спокій і впевненість у завтрашньому дні.

Гедиз Ишиклы / instagram.com/gegi.z49

Рак - Султан Сулейман ("Величне століття")

Сімейним і добрим Ракам іноді не вистачає адреналіну, вибуху і пристрасті. Заповнити цей простір можуть палкі Скорпіони, такі як Султан Сулейман. З ними ви пізнаєте всі секрети свого тіла і зможете потрапити в лавину неймовірних почуттів і емоцій.

Султан Сулейман / Скріншот YouTube

Лев - Кемаль Сойдере ("Чорна любов")

Не дарма кажуть, що єдина вогняна пара, якій буде добре разом, - це Лев і Стрілець. Зазвичай Стрільці ростуть в звичайних сім'ях, не маючи ніяких багатств. Але вони все ж здатні підкорити жінку своєю любов'ю і увагою. На шляху досягнення її серця вони знаходять варіанти, як розбагатіти. Тому такі чоловіки можуть домогтися серця Левиці.

Кемаль Сойдере / instagram.com/burakozcivit

Діва - Мурат Сарсилмаз ("Любов не розуміє слів")

Ідеалісткам Дівам підійде Козеріг, який при бажанні може варіювати в різних життєвих ситуаціях. Він твердо стоїть на ногах і, як і Діва, намагається все тримати під контролем. Тому поруч з таким чоловіком Діва зможе трохи розслабитися і віддати кермо влади йому.

Мурат Сарсилмаз / instagram.com/muratsarsilmaz30

Терези - Онур Аксал ("1001 ніч")

Спокійним і врівноваженим Терезам ідеально підійде вогненний Лев, який зможе розбудити в них сильні емоції і пристрасть. Ця парочка ще всім дасть жару. До слова, експерти стверджують, що цей союз здатний підкорити навіть Голлівуд.

Онур Аксал / instagram.com/halitergencresmi

Скорпіон - Маджіт Арджаоглу ("Два обличчя Стамбула")

Скорпіони по своїй натурі дуже пристрасні і швидкі, тому з ними буде легко ужитися тільки Рибам, які звикли підлаштовуватися і поринати у своїх партнерів. Такі чоловіки як Маджіт Арджаоглу готові зробити все заради своєї коханої.

Маджіт Арджаоглу / Скріншот YouTube

Стрілець - Серкан Болат ("Постукай в мої двері")

Жінки-Стрільці - це веселі, самодостатні і впевнені в собі жінки. Їм буде дуже комфортно поруч з чоловіками-Овнами. Це той випадок, коли в цих стосунках ви отримаєте абсолютно все, що вам потрібно. Звичайно, сварки теж будуть, але зате яке на вас чекає примирення...

Серкан Болат / instagram.com/serkanbolatofficial

Козеріг - Аріф ("Жінка")

Жінки, народжені під знаком Зодіаку Козеріг, швидко закохуються в таких чоловіків як Аріф. Цей чоловік-Телець здатний дати своїй коханій все, чого вона потребує. Їм буде комфортно і поговорити, і поплакати і навіть помовчати.

Аріф / Скріншот YouTube

Водолій - професор Ірфан ("Вавилон")

Вітряним Водоліям краще пов'язувати свою долю з мудрими Близнюками. У цьому союзі головним буде саме чоловік, бо він буде керувати процесом, а жінка зможе йому піддаватися. Такі чоловіки як професор Ірфан зможуть стати надійним плечем для цієї жінки.

Професор Ірфан / Скріншот YouTube

Риби - Абедін Адакли ("Чорно-біла любов")

Мрійливі Риби не вміють жити в реальності, вони постійно витають в хмарах. Тому вам потрібен чоловік-Діва, який зможе все взяти під свій контроль і позбавити вас від проблем і переживань.

Абедін Адакли / Скріншот YouTube

Вас також можуть зацікавити новини: