День ангела Володимира 2022 / depositphotos.com

Ім'я "Володимир" - слов'янського походження, означає "той, що володіє світом". Володарі цього імені - унікальні особистості, які відрізняються своєю тягою до знань і незвичайним підходом до життя. День Володимира в Україні 2022 відзначається 28 липня, а УНІАН розповідає, яка листівка з днем Володимира точно сподобається вашому чоловікові.

Раніше ми говорили про те, що сьогодні також святкують день хрещення Русі 2022.

Іменини Володимира 2022 - привітання та листівки

Як привітати з днем Володимира / depositphotos.com

Сьогодні твій день, Володимир. Будь завжди захисником, який не боїться труднощів, а сміливо дивиться їм в обличчя, нехай всі дороги тобі підкоряться, а всі горизонти будуть відкриті. Завжди посміхайся від щирого серця і будь щасливим!

Відео дня

Вітаю З Днем Володимира. Бажаю мудрості, здоров'я, міцних сил, а також поваги, любові, достатку. Нехай кожен день буде великим і успішним, нехай кожна мить дарує посмішку і добро. Бажаю залишатися мужньою людиною, яка не знає страхів і бід!

***

Іменини Володимира 2022 / depositphotos.com

У День Святого Володимира від щирого серця бажаємо Вам, щоб святе ім'я великого князя вело Вас по довгій дорозі долі до справжньої слави, а справи Ваші, успіхи і життєві досягнення були такими ж величними.

Вітаю З Днем Володимира. Бажаю, щоб ангел-хранитель з тобою був завжди і всюди, щоб тобі, Володя, підкорялася будь-яка вершина і будь-яка глибина. Бажаю здоров'я і любові тобі, відважний Володимир, а також вічної мужності серця, гармонії душі і щастя життя.

***

Вітання з днем ангела Володимира / depositphotos.com

Вітаємо всіх віруючих православних з Днем Святого Володимира, хрестителя Русі. Без нього не було б на наших землях християнської віри в тому вигляді, який ми знаємо. Вітаємо всіх Володимирів зі святом їх небесного покровителя, нехай його вірність обов'язку і рідній землі веде вас у всіх починаннях.

Царського імені сьогодні день, Володимира ми вітаємо! Друзями вічно оточений і поважаємо знайомими і колегами! Нехай мужність, сильний характер і гострий розум ще жодного разу супроводжують успіхам!

***

День святого Володимира 2022 - листівки / depositphotos.com

Вітаю з Днем Володимира і від душі бажаю, щоб у твоєму житті завжди світило червоне сонечко, щоб серце істинно цінувало і поважало давні традиції православного народу. Нехай великий князь завжди служить прикладом самовідданості, мудрості і цілеспрямованості, нехай тобі завжди вдається домагатися свого.

Вітаємо з Днем хрестителя Русі рівноапостольного Великого Князя Володимира. Нехай його відданість християнській вірі веде православних християн і зараз, нагадуючи нам про те, куди йдуть корені нашої культури і що вони означають для кожного віруючого.

Вас також можуть зацікавити новини: