Новорічна реклама - рейтинг кращих / Скріншот

Щороку різні корпорації знімають святкові рекламні ролики. Напевно, найзнаменитіший з них від компанії Coca Cola, який пам'ятають і люблять всі українці, адже він безпосередньо асоціюється з Новим роком.

УНІАН розповість вам про інші, не менш значущі рекламні ролики, від перегляду яких можна випробувати абсолютно різні емоції. Головне - тільки з позитивним відтінком.

English for beginners (Allegro)

Реклама 2016-го року від онлайн-аукціону. У сюжеті ролика - літній чоловік, який вирішує вивчити англійську мову. Замовляє книги, усюди клеїть стікери, повторює слова. В кінці реклами глядачі дізнаються, для чого він це робить, і вже тут, вибачте, важко не розплакатися.

Erste Christmas Ad 2018: What would Christmas be without love?

Зворушлива різдвяна історія про їжачка, який прийшов вчитися в нову школу. І все б нічого, але є одна проблема - його колючки, які доставляють йому незручності і заважають грати з однокласниками. В кінці зовсім вже засмучений їжачок бачить, що друзі шепочуться у нього за спиною і потім розуміє, про що.

John Lewis "Man on the Moon"

Цей рекламний ролик - витвір кінематографічного мистецтва. Головні герої сюжету - маленька дівчинка, яка чекає на Різдво і самотній дідусь, що живе на Місяці. Творці ролика хотіли нагадати глядачам про те, що літні люди часто залишаються зовсім одні, навіть якщо живі їхні діти. Не забувайте про своїх батьків, тим більше, в Новий рік.

EDEKA Weihnachtsclip

Рекламний ролик від маркетологів з Німеччини, який навряд чи залишить байдужим навіть найстриманішу людину. Творці реклами розповідають про дідуся, який з року в рік зустрічає Різдво один в порожньому будинку. І раптом його дітям приходять листи, через які вони змушені кинути всі свої справи.

Головний посил такої новорічної реклами - завжди повертайтеся додому і пам'ятайте, що найважливіше в житті - це сім'я.

Home Alone Again with the Google Assistant

Завершує нашу добірку, можливо, найдивніша реклама з можливих. Рімейк фільму "Один вдома", але в сучасних реаліях - фантазія про те, як би Кевін поводився на самоті і без батьків, якби у нього був надійний помічник, якому потрібно сказати лише одну фразу: "Окей, Гугл".

Обережно, спойлер: звинуватити в неправдоподібності творців реклами ніяк не вийде - занадто реалістична сцена з наслідками від стрибків на ліжку.

Читайте також: