Еліна Іващенко бере участь у Нацвідобрі з власною піснею Get up / фото: eurovision.ua

Вісімнадцятирічна учасниця Нацвідбору на Євробачення, українська співачка Еліна Іващенко розповіла про задум пісні, з якою претендує на участь від України в пісенному конкурсі.

Про це вона сказала в інтерв’ю УНІАН.

Читайте такожУчасниця Нацвідбору Еліна Іващенко пояснила, чому хоче представляти Україну на Євробаченні

Так, на Національному відборі на Євробачення-2020 Еліна Іващенко виконає пісню власного авторства Get up.

"Ми багато думали про задум самої пісні. Бо вона загально мотиваційна, але ми хотіли б розказати про окрему проблематику. Тому вирішили підіймати достатньо серйозну проблему нашого суспільства – це буде тема захисту прав людини, жіночий напрям", – пояснила співачка.

Вона також прокоментувала слова українського шоумена і продюсера Ігоря Кондратюка, який заявив, що "таких сильних пісень на Нацвідборі не було з моменту участі Джамали".

За словами Іващенко, ці слова її дещо збентежили, адже тепер потрібно "або краще заспівати, або хоча б на рівні". "Насправді, відчуваю велику відповідальність", – додала виконавиця.

Як повідомляв УНІАН, українська співачка Еліна Іващенко вийде на сцену Нацвідбору на Євробачення під час другого півфіналу, який відбудеться вже цієї суботи, 15 лютого. За вихід у фінал Нацвідбору вона змагатиметься із 7 учасниками.