Pornhub надасть безкоштовні преміум-підписки усім користувачам на час карантину / фото Shutterstock

Один з найвідоміших ресурсів з фільмами для дорослих Pornhub зробив свій внесок у боротьбу з коронавірусом і надав безкоштовний доступ до відео з преміум-підписки для всіх країн на місяць.

Читайте такожPornhub відкрив безкоштовний преміум-доступ через коронавірус

Про це вони повідомили на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі. 

Відео дня

"Будьте вдома і допоможіть згладити криву! Оскільки COVID-19 продовжує впливати на всіх нас, Pornhub вирішив продовжити Free Pornhub Premium у всьому світі до 23 квітня. Тож насолоджуйтесь, залишайтеся вдома і будьте в безпеці", - йдеться у повідомлені.

Підписники залишили тисячі вдячних коментарів.

Нагадаємо, що спершу ресурс відкрив доступ для італійців, які потерпали від спалаху хвороби.

За останніми даними, у світі офіційно зареєстрували 381 499 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2, 16 557 смертей та 101 794 випадки, коли пацієнти успішно одужали після зараження.

В Україні наразі офіційно підтверджено 84 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (25), Житомирській (2), Київській (15), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (5), Львівській (2), Тернопільській (1), Черкаській (1), Тернопільській (1) областях і в Києві (29).

Три з них летальні — померли 71-річна жінка у Житомирській області, 56-річна жінка — в Івано-Франківській та 33-річна — у Чернівецькій. Одна людина одужала.

Читайте також: