Кадр з фільму "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

З 29 липня в українських кінотеатрах стартує нова екшн-комедія "Красуня на драйві" (Jolt) режисера Тані Векслер, яка зібрала не тільки безліч голлівудських зірок в одному проекті, але й змішала безліч жанрів - від романтичної комедії до бойовика про помсту, від сатири про незвичайних людей в сучасному світі до пари гумористичних замальовок про те, як героїня могла би поступити, але стримала себе.

Ми вирішили разом з "Вольга Україна" докладніше розповісти про новий фільм з яскравим акторським складом.

Команда фільму

Головну роль тієї самої "Красуні" зіграла британка Кейт Бекінсейл - зірка франшизи "Інший світ", блокбастерів "Згадати все" та "Перл Харбор", епіка "Авіатор" і культової мелодрами "Інтуїція". Сама акторка каже, що досить легко дала згоду на проект: "Мені дуже сподобалася головна героїня Лінді - вона дуже яскрава, чесна, з відмінним почуттям гумору. Ну подумаєш, може спалахнути! А як тут не гніватися в сучасному світі?".

Кейт Бекінсейл у фільмі "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

Доктора-експериментатора і, за сумісництвом, єдиного друга Лінді зіграв номінант на премію "Оскар" Стенлі Туччі ("Диявол носить Prada", "Голодні ігри", "У центрі уваги"). У вельми несподіваному амплуа романтичного героя, нового і трохи сором'язливого бойфренда Лінді, з'явиться австралієць Джай Кортні ("Загін самогубців", "Дивергент", "Джек Річер").

Стенлі Тучі у фільмі "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

Парочку копів зіграли Боббі Каннавале, відомий за комедією "Шпигунка", франшизою "Людина-мураха та Оса", а також "Ірландцю" Мартіна Скорсезе, і зірка шоу "Помаранчевий - хіт сезону" Лаверн Кокс, яка нещодавно засвітилася в "оскароносному" сатиричному трилері "Перспективна дівчина".

Боббі Каннавале у фільмі "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

Серед негативних персонажів особливо виділяється характерний актор Девід Бредлі, відомий широкій публіці за роллю Філча в "Поттеріані" і шоу "Гра престолів", а також ізраїльська зірка Орі Феффер.

Крім того, в "Красуні на драйві" зіграла лауреат премії "Оскар" С’юзан Сарандон ("Тельма і Луїза", "Голод", "Тихе серце"). Творці не розкривають ніяких подробиць щодо її ролі, але з трейлера стає очевидним, що її героїня відмінно знає про здібності Лінді.

С’юзан Сарандон у фільмі "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

Про режисера

Таня Векслер, яка взяла на себе постановку фільму за дебютним сценарієм Саші Вача, привернула до себе увагу завдяки костюмної сатиричної драмі "Без істерики!" з Меггі Джилленхол, Хью Денсі та Фелісіті Джонс. На цей раз режисер навпаки взялася за абсолютно сучасну історію, нехай і теж у своєму роді - за історію про звільнення жінки і її незвичайних союзниках.

Стенлі Туччі залишився в захваті від режисерського стилю Векслер: "Таня чудова, неймовірно розумна і дуже дохідливо все пояснює. Незважаючи на те, що у фільмі багато складних та навіть екстремальних сцен, вона намагалася кожну з них зробити реалістичною. Вона добре уявляє собі, як повинен виглядати кожен кадр, вибудовує композицію, щоб її уява відповідала опису в сценарії. Режисерам не так часто вдається знайти це поєднання ".

Детальніше про сюжет

Головна героїня екшн-комедії - Лінді (Кейт Бекінсейл) володіє від народження приголомшливою силою, швидкістю і спритністю, хоча для медиків - дівчина страждає від імпульсивного розлада особистості. Як результат - вона надмірно емоційно реагує на грубість, брехню і будь-які інші прояви антисоціальної поведінки. В її люті є щось від тваринного інстинкту - вона проти своєї волі нападає на порушника. Рятує Лінді тільки вбивче почуття гумору, адже медикаменти, йога і навіть армія - безсилі.

Кадр з фільму "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

Поки вона не зустрічає блискучого психіатра з сумнівною репутацією - доктора Манчіна (Стенлі Туччі), який розробляє спеціальний жилет і пульт з кнопкою. Натиснувши "магічну кнопку" вона отримує протверезний розряд електричного струму. Таким чином Лінді сама може контролювати свої емоції, а жилет стає її незвичайною аверсивної терапією. Героїня не розлучається з жилетом ні вдень, ні вночі, намагаючись звикнути до нової, незвичайної для неї життям.

Читайте такожСтало відомо, коли в український прокат вийде видовищний фентезі "Легенда про Зеленого лицаря"

Лінді намагається жити звичайним життям і навіть згоджується на реєстрацію в додатку для знайомств, що призводить її до зустрічі з Джастіном (Джай Кортні) - успішним бухгалтером для одного-єдиного ексклюзивного клієнта. Молодого й привабливого чоловіка нітрохи не лякає її незвичний стиль життя. Лінді закохується і починає уявляти, як було б здорово мати нормальні, здорові відносини ... і тут їй повідомляють про те, що Джастіна вбили. Лінді не може впоратися з гнівом, а лють зводить її з розуму. Вона намагається знайти вбивцю і помститися за свого загиблого коханого.

Кадр з фільму "Красуня на драйві" / фото "Вольга Україна"

У гонитві за кілером Лінді очікує ланцюг жорстоких, смішних, дивних, а часом і абсурдних подій. Їй доведеться зустрітися з поліцейськими, які розслідують інцидент - детективом Вікарсом (Боббі Каннавале) і детективом Невін (Лаверн Кокс), а також з іншими колоритними персонажами. Лінді з боями пробивається крізь перипетії сюжету, намагаючись дістатися до ватажків - мільярдера Гарета Файзер (Девід Бредлі) та начальника його охорони Делакруа (Орі Феффер).

Для того, щоб досягти своєї мети, Лінді розкриває свій прихований потенціал і змушує всіх негідників розплатитися за рахунком. І, звичайно ж, героїню чекає все більше і більше відкриттів по міру її просування крізь кримінальний світ. В тому числі, і зіткнення із загадковою героїнею Сьюзан Сарандон, яка очевидно знає про Лінді більше самої героїні.

Екшн-комедія "Красуня на драйві" з'явиться в українських кінотеатрах з 29 липня.

Як повідомляв УНІАН, раніше з'явилися перші фото Оскара Айзека зі зйомок нового проекту Мартіна Скорсезе "Холодний розрахунок".