Фільм "Наступний гол – переможний" вийде в листопаді 2023 року / фото 20th Century Studios

Кінокомпанія 20th Century Studios представила перший трейлер спортивної комедії "Наступний гол – переможний" (Next Goal Wins) від режисера Тайки Вайтіті ("Що ми робимо у тінях", "Кролик Джоджо", "Тор 3", "Тор 4").

Фільм розповість гумористичну, проникливу та майже реалістичну історію про аутсайдерів. Сумнозвісна футбольна команда Американського Самоа стала відомою після жахливого матчу у рамках відбору на Чемпіонат світу 2002 року, який вона програла з рахунком 31:0. З наближенням кваліфікаційного раунду Чемпіонату світу 2014 року команда наймає тренера-невдаху Томаса Ронґена, сподіваючись, що він зможе змінити найгіршу футбольну команду в світі.

Головну роль у фільмі виконав Майкл Фассбендер ("Безславні виродки", "Люди Ікс", "Стів Джобс"), який нарешті повертається на великі екрани після кількох років творчої перерви, які він вирішив приділити родині та кар'єрі автогонщика.

Також у фільмі знялися Елізабет Мосс ("Людина-невидимка", "Оповідь служниці"), Бьюла Коале ("Поліція Гаваїв"), Рейчел Хаус ("Моана", "Тор 3"), Улі Латукефу ("Молодий скеля", "Чорний Адам") та сам Тайка Вайтіті.

В український прокат фільм вийде 16 листопада 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: