Постер до мультика "Валлі"

УНІАН зібрав 5 мультфільмів, які неодмінно потрібно показати вашим малюкам. Картини вчать добру, в ігровій формі прищеплюють важливі якості і будують позитивне мислення. 

Монстр в Парижі

У Франції живе жахливий монстр, який наводить жах на всіх місцевих жителів. Однак це тільки зовні. Всередині він добрий і чуйний, але це не під силу розгледіти за його "маскою". Красуня-співачка на ім'я Люсіль змогла побачити в жахливому монстра його справжнє обличчя. 

ВАЛЛ-І

Зворушлива історія про маленького, але дуже працьовитого і цікавого робота на ім'я Валлі.

Він самостійно прибирає спорожнілу планету Земля, на якій люди залишили гори сміття. Одного разу він зустрічає іншого робота на ім'я Єва. 

Хранитель Місяця 

Головний герой-фавн Мьюн з дивовижної планети, де ніч і день змінювали вручну. Він став хранителем Місяця, але тут же його загубив, а незабаром втратив і Сонце. Мультик вчить тому, що головне - це доброта, а поруч з друзями, які завжди готові допомогти, нічого не страшно!

Ілюзіоніст

Головні герої - літній фокусник і одна дуже бідна дівчинка. Вони об'єдналися, щоб впоратися з труднощами, які випали на їхньому шляху. Мультфільм наповнений добром і дитячою наївністю, вчить чуйності і важливості піклуватися про близьких.

Як приручити дракона

Це історія дружби вікінга і дракона. Протягом декількох частин в мультику показується протистояння племені вікінгів і драконів. Однак один хлопчик, спадкоємець вікінга, одного разу відмовився воювати і полювати, подружившись з одним з "ворогів" на прізвисько Беззубик. 

Нагадаємо, називано топ-5 романтичних фільмів для перегляду з коханими.

Також УНІАН перерахував 5 цікавих фільмів на вечір, які варто подивитися.

Вас також можуть зацікавити новини: