В сюжеті стрічки поєднані елементи комедії та романтичного кіно / Фото Скріншот з фільму

Американський провайдер медійних послуг Netflix опублікував рейтинг найпопулярніших фільмів за підсумками тижня. Особливу увагу українські кіномани приділили польській стрічці "Жодного тиску". Фільм посів перше місце  серед найбільш переглянутих проєктів платформи.

"Жодного тиску" – це романтична комедія, в сюжеті якої присутні жарти, дотепні моменти та цікаві пригоди головних героїв. Режисером фільму є Бартош Прокопович, а головні ролі зіграли Анна Шиманчик, Анна Сенюк та Матеуш Яніцький. Картина вийшла в кінці березня 2024 року.

Усі події та пригоди зображені у фільмі, пов'язані з життям головної героїні, дівчини Олівії. Вона – талановитий шеф-кухар, яка працює в одному з ресторанів мегаполіса. Проте один нібито трагічний випадок змушує дівчину вирушити в село.

Олівія дізналася, що її бабуся померла, і вона приїжджає на її похорон. Однак, з'ясувалося, що поховання – це лише хитра пастка бабусі. Таким чином літня жінка намагалася повернути онучку на сімейну ферму і, щоб вона керувала нею.

Тут розпочинаються усі пригоди Олівії. Вона стикається з буденням сільського життя та вчиться жити по-новому. Головна героїня знайомиться з чоловіком, який працює фермером. Однак в нього є декілька таємниць, які він намагається приховати від Олівії.

Також ви можете переглянути 5 турецьких серіалів про палке кохання, зокрема "Поворот долі", "Сім'я" та "Якщо сильно полюбиш".

Вас також можуть зацікавити новини: