Репер Птаха похизувався, що фільм "Брат-3" покажуть в Каннах / Скріншот Instagram

Російський фільм "Брат 3" покажуть на кіноринку "The Marché du Film" в межах Каннського кінофестивалю. Путіністський репер Птаха похизувався "здобутком" у соцмережах.

Виконавець написав, що це великий прорив для російського кіно. Як відомо, співак зіграв головну роль у стрічці.

Скріншот Instagram

"Ну ось, хороші новини для нас усіх! Вперше за довгий час, російське кіно покажуть в Каннах і це буде фільм Валерія Переверьзева – "Брат 3". У нинішніх умовах санкцій та інших обмежень, це можна вважати величезним проривом", – написав Птаха.

Відео дня
Скріншот Instagram

Варто зауважити, що на сайті The Marché du Film немає жодної інформації про цьогорічних учасників фестивалю. 

Кіноринок The Marché du Film щорічно проходить разом з Каннським кінофестивалем. Він створений для презентації режисерам та продюсерам своїх готових проєктів або пілотних стрічок.

Що відомо про репера Птаху

Росіянин Давид Нурієв, відомий як "Птаха", активно підтримує війну в Україні та окупацію територій, зокрема анексію Криму у 2014 році.

До повномасштабного вторгнення репер підспівував російському диктатору Володимиру Путіну та висловлював свою проросійську позицію. Він закликав Москву захопити всю Україну. Після початку великої війни співак регулярно виступав на території так званої "ДНР".

Нагадаємо, у Warner Brosers заявили, що вже триває робота над 5 частиною "Матриці" і назвали наступного режисера культового фільму.

Вас також можуть зацікавити новини: